Tandemhopp

Vi utfører tandemhopp i fallskjerm over hele østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker.

Bli med vår erfarene tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet. Etter hoppet vil du få forberedelsene til hoppet, utspranget, det frie fallet og landingen på film. Vi kan lande på nærmeste egnede område (hage, idrettsplass eller lignende).

Målgruppe: Vi  gjennomfører tandemhopp i fallskjerm ofte i forbindelse med bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. 

Mål for opplevelsen: En ekstraordinær opplevelse som vi skreddersyr slik at den kan integreres i selskapet / festen. Vi filmer og viser ofte frem hoppet rett etter landing for selskapet slik at alle kan ta del i opplevelsen. 

Varighet:    2-3 timer.

Sted:        Østlandet. 

Pris:         Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

Som en del av 50 års feiringen ønsket vi en luftig opplevelse for jubilanten. To dyktige instruktører fra Klatrekompaniet gjorde dette til en fantastisk opplevelse for jubilanten og et spenstig innslag i selskapet. Kameramann og tandeminstruktør, med jubilant som passasjer, hoppet ut i 10000 fot og landet i Holmenkollen og landet midt i selskapet med alle de inviterte som publikum. Rett etter landing kunne vi alle se hoppet på video. Dette er en fantastisk opplevelse og arrangement som vi virkelig anbefaler.

Les flere utalelser

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.