Rappellering

Rappellering er når man tar seg ned en fjellvegg med klatretau. Dette er en utfordrende aktivitet der deltagerne må stole på seg selv og ta steget over kanten.

Målgruppe: Rappell er en populær aktivitet som vi ofte rigger opp og gjennomfører for grupper (bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc) som en enkeltstående aktivitet eller som en av flere aktiviteter under et arrangement.

Mål for opplevelsen: Ha en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser. 

Varighet:    ca 2 timer, avhengig av gruppestørrelsen.

Sted:        Osloområdet 

Pris:         Avhengig av gruppestørrelse. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

Under trygge rammer ledet en klatreinstruktør fra Klatrekompaniet oss gjennom rappell ned en 20 meter høy fjellvegg. Sikkert og med god pedagogisk oppfølgning ble vi loset gjennom en spennende rappell i fine omgivelser.

Les flere utalelser

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Klatrekompaniet

Mer informasjon om Rappellering

Praktisk informasjon Rappellering:

  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.